Monstergissning som inte gick hem

Nu är det måndag. Enligt klockan... Enligt min kropp är det fortfarande söndag, Kanske läge att börja ändra dygnsrytmen?

Söndagen bestod i att bistå med telefonväxelväkteri och låt- respektive tävlingsidéer under radioprogrammet "Citys svenska hits". Det blev en hel del svenska MF-bidrag spelade under två timmar. TVå av dem var tävlingar och på Family fours "Härliga sommardag" tog det inte många sekunder innan rätt svar kommit in. Dock kan man undra varför vissa gissar som de gissar. Hur kan man till exempel ringa in och gissa på att det var Lordi (de finska ESC-monstren från 2006) vi spelade när programmet heter Citys Svenska hits och därmed fokuserar på enbart svenska artister? Kul har man definitivt på en radiostation emellanåt! Rätt svar skulle varit Sator, en svensk grupp jag inte har något vidare koll på. De blev för övrigt utbytta mot Edin-Ådahl från 1990 när föregående uppenbarligen var för svårt.

Efter sändningen följde jag med hem till de för att titta på djurtillbehör och inspektera renoveringen av deras vardagsrum samt hälsa på katten som också bor i huset. Som avslutning på kvällen åt tunnbrödrulle på verandan.

Nu är det två veckor kvar till ESC-helgen och Göteborg. Längtar! Nu är det däremot tid att besöka en säng, bara Carola sjungit klart sin "Let there be love", som är den engelska versionen av "Ännu en dag" (1984).


Kommentarer
Postat av: Daniel

Let there be love, love is the key of life... underbar låt! :o)

Postat av: Zting

Sator är ju bra ju... Eller var i alla fall senast jag lyssnade på dem!!

2008-05-21 @ 14:39:14
URL: http://ruztibuzz.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback