Hjärnan på semester, men inte i Göteborg

Jag kom nämligen precis på att sladden till kameran befinner sig hemma medan kameran är medtagen. Hur smart får man vara?? Inte går det att trolla hit sladden heller och det är lite onödigt att köpa en ny för det. Jag får lägga upp bilder efteråt istället från helgens eskapader.

Det började ju med det trevliga mötet med bröderna Rongedal. Efter att för några timmar sedan lyckats hitta till hotellet i Göteborg medelst buss och frågvishet har även en pizza och en coca cola intagits. (utan bugg... som Lotta Engberg sjöng om 1987 om jag inte minns fel.) Planer finns för att gå ner i källaren och öva lite mer på biljard, sedan ta en tur på stan innan vägen bär till In contro där JIm Jidhed ska vara ikväll och imorgon. Imorgon blir det dessutom middag och visning av ESC-finalen på storbildsskärm tillsammans med vänner. Härligt! Jag har inte tänkt något längre på utgången imorgon men har lyckats läsa på förstasidorna att Charlotte Perelli såväl hamnat i slagsmål med en av sina konkurrenter som dragit en vinstlott i startdragningen. Oavsett vad det står i tidningarna säger känslorna att Charlotte troligtvis hamnar på topp-10. Förmodligen någonstans över plats 6. Norge känns också som en topp-10 men inte lika stark som Charlotte. Sverige var dessutom det enda finalisten som den manliga programledaren nynnade på. Förhoppningsvis är den lätt att få på hjärnan men desto svårare att få ut. ;)

Kommentarer
Postat av: maria

Häääärligt blogginlägg, Diana! :) Du är verkligen världens bästa bloggare, som kommer att bli världens bästa journalist längre fram! KRAAAAAM! / maria (& Måns)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback