Wind i Stereo hos radiolyssnarna

Ännu en fredagskväll på radion är över. De senaste fredagarna som vi har sänt Nightflight har jag av förklarliga skäl inte varit med. En ganska stor turné som kallas Melodifestivalen har de senaste fem veckorna farit runt i Sverige. Om nu någon mot förmodan har lyckats missa det... ;)

Att vara hemma nu har känts lite konstigt men samtidigt skönt på ett sätt. Och istället för att se på genrep har vi roat oss med att testa lyssnarna på tysk schlagerkunskap, vilket verkade rätt svårt då det tog tid innan rätt svar kom in. Frågan bestod i att tala om för vilket land gruppen Wind som spelades tävlade för. För att göra det lite svårare spelades en version med svensk text. Danmark-gissningen var ändå ganska bra eftersom de länderna ju är grannar och kanske har liiiite lika språk.

Nu ska jag sova några timmar och imorgon kan man alltid hoppas på att springa på Jill Johnson på konserthuset i samband med återlämningen av noterna. Plus att det ska planeras inför ytterligare en mysig och spännande TV-kväll.


Kommentarer
Postat av: Erica

04.10.. du var uppe tidigt ser jag.. ;p

Jill Johnson!? Jaså.. du får berätta om det sen isåfall.. :)

Hoppas att du får en underbar kväll! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback