Med övning, fantasi och överflöd av kolsyreis?

image82
Se upp på parketten! Det var kanske inte så här långt ut som stativen skulle falla när brödraduon i sina röda kläder sparkade omkull de på torsdagsrepet i Globen. En bit längre ut så hade kanske delar av presskåren varit i farozonen. Nästa gång hamnade de inte lika långt ut.

image83
Har man inte tillgång till keyboard att knappa på går det lika bra med en rygg... Under uppträdanderna på efterfesten i annexet.

image84
Kanske liiite för mycket rök. På den här bilden har en hel del av den visserligen "gått upp i rök" men likväl var det lite för dimmigt för att få bra bilder. Tog de chansen att använda allt som var kvar från årets turné tro?

Det var sista bilden för i år. Jag tror faktiskt Charlotte Perrelli har en stor chans att placera Sverige högt upp på resultatlistan. Och skulle hon ta hem altihopa blir hon historisk - som första kvinnliga artist att vinna Eurovision Song Contest två gånger. Den enda som hittills lyckats med konststycket att segra två gånger som artist är Irländaren Johnny Logan, som dessutom ska komma till Valbo köpcentrum i slutet av april.

Må bästa låt vinna i Belgrad! Och hoppas den är svensk...

Kommentarer
Postat av: Erica

Jadu.. då är det bara att vänta och se vad som händer i Belgrad då... :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback