Lite roliga kommentarer från genrepet

Det hände en del roliga saker under kvällen och det mesta var nog oplanerat samt sådant som sades ikväll till artisterna för att påpeka att det faktiskt inte är ikväll det gäller.

Det första som händer i början av den så kallade omröstningen är att Linda Bengtzing får 1 poäng varpå ett lågt sorl av negativ klang hörs i arenan. Luuk säger då:
- Vi har en lång väg kvar så dämpa er litegrann...

Efter att kvällens alla lottade juryröster kommit in och det inte alls var länge sedan som toppplaceringarna lästes upp så säger Luuk:
- Får jag en mick så kan vi prata lite. Vem var det som ledde nu igen??
Skratt hörs och folk säger "Sanna!" varpå Luuk går in i green room och en klart road Sanna Nielsen.

När han sedan går till Linda bengtzing så blir det lite snack om hennes röda handskar och om ett eventuellt byte av de. Därefter frågar han henne om det är något hon har bytt.
- ja, det är det. Men det syns inte. Hasplar Linda ur sig och får större delen av publiken på fall samt en Luuk som antagligen inte var bredd på ett sådant svar och snabbt avslutade samtalet med henne.

Som avslutningsskvaller fick BWO lägst poäng av telefonrösterna. Jag vet inte hur de såg ut eller reagerade men Luuk var snabb med att säga åt Alexander att det är lottat. På presskonferensen hörde jag sedan att Alexander sagt något i stil med att det var en dålig lottning.

    

Kommentarer
Postat av: Erica

Hehe, det låter som att ni har kul därnere iallafall! =)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback