Intåg inleder finalen

Nu har vi sett det första genrepet och jag kan skvallra om att inledningen består av att alla artister tågar in på ett led iklädda blåa "morgonrockar" á la boxningsentré. När alla artister presenterats så blir det dans på scenen av ett gäng vitklädda dansare och sång. Därefter hissas Luuk ner från taket - helt svartklädd och med hatt - och landar mitt i dans- och sångnumret för att inleda finalen.

Det hände en del roliga saker under kvällen. Bland annat försökte Luuk intala oss att Henrik Kempe var en av låtskrivarna till Charlottes låt men kom snabbt på sig själv och rättade det till Fredrik Kempe. Allt medan Fredrik satt och skrattade. Och om man ska tro Fridas skratt istället för svar på Nours fråga om hon tjuvkikat på någon i duschen en gång så bör det vara helt sant, eller? Mitt i programmet kommer ni få njuta av "The worrying kind", men det är inte The Ark som kommer stå på scenen. istället blir det en lugnare pianoversion av Maia Hirasawa. Björn kommer köra något hemligt denna vecka igen, så istället för att se vad de planerat fick vi återigen njuta av ett helt underbart stå-upp-nummer av Björn Gustafsson. Han kan verkligen konsten att skämta om de mest vardagliga saker. Däremot fick vi se dansen han senare ska göra och dansa kan han tydligen. 
 
Givetvis var det lottat ikväll hur utgången skulle bli och det blev Sanna som "vann" ikväll, men hon fick inte sjunga om sitt nummer. Istället fick publiken höra på Maia som avslutning medan vi köade för att få komma in i green room. Totalt sett tyckte jag att det var en väldigt bra stämning i Globen ikväll men inte fullt så bra för att taket skulle lyfta, vilket det lär göra imorgon kväll. Annars är det något fel.


Kommentarer
Postat av: Erica

Låter coolt med intåget, ska bli kul att se det ikväll. Inte många timmar kvar nu ju. :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback