Buffé och mingel i stadshuset

Jag anlände med vänner till kommunfesten lite över 20.00 och efter en välkomstdrink lade vi ganska omgående beslag på ett tomt bord för att ha någonstans att stå medan vi åt av all god mat. Vid alla rätter fanns lappar där det stod vad det var för något och det var bland annat hjortkött, lax och potatissallad samt någon ost och frukter. Medan vi stod där och njöt av maten kom Christer Sjögrens låtskrivare Magnus Johansson förbi och gav ett varmt välkomnande samt parkerade sig hos oss några minuter innan han frågade om maten är god.
- Javisst, gå och ta mat själv du där borta. Tyckte vi åt honom.

Efterrätten var inte heller fy skam. Den bestod av tre olika desserter; en chokladglassliknandse sak, en jordgubbsfromage typ och en kaka. BWO som hade sitt rep schemalagt med start 20.30 - en halvtimme EFTER att festen börjat, anlände ganska sent och blev genast omringade av fotografer samt de som ville prata med gänget. Därför tog det ett tag innan de kunde ta sig till buffébordet. Perrelli däremot sågs inte till förrän hon lämnade festen runt 22.


Kommentarer
Postat av: Erica

Jahaaa, nu förstår jag varför du ville gå på festen. Det var ju den där välkomstfesten som du pratade om. =)
Hm, tänk att jag inte fattade det på en gång. :p

En fråga: Sa ni att Magnus Johansson skulle gå och ta mat för att ni ville bli av med honom eller för att ni helt enkelt bara ville vara trevliga?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback