Så ska det se ut (och låta)

På dagens genrep gjorde Britta precis som hon sagt igår - skickade stativet i golvet. Det gör sig alldeles utmärkt eftersom Patriks låt är snabb och lite rockig, så när hon rockar loss också blir det ännu snyggare och ger låten en extra kick.

Publiken var väldigt med idag och skapade en stämning i klass med direktsändningarna. I stort sett hela arenan klappade igång genrepet. Vi slapp Nour för stunden men studiotjejen Pernilla fick vikariera i Nours hörna för att ändå få med hela programmet. Ni kommer få se Sarah Dawn Finer starta kvällen genom att välkomna till den tredje semifinalen och berätta hur man röstar. Fick tyvärr ingen bild på pyrot eftersom det hade tagit ledigt och återkommer ikväll. SVT har väl inte råd att elda upp X antal tusen cirka 5 gånger/bidrag och ställe...

En väldigt snygg sak som de gjort under Mickey bidrag är att hans huvud är inklippt bredvid kören. Men vi förstår fortfarande inte ett ord av vad han sjunger förutom att låten handlar om svek. Bard fick sig en känga också av Morgan som tyckte att han såg ut som en från medeltiden eller en gammal handmikrofon.

Nu fick vi även höra låten som Björn Gustavsson ska sjunga ikväll, och det låter uruselt, mycket beroende på att texten kunde varit skriven av en 8-åring. När han får sällskap av en gitarrist blir det aningen bättre och framför allt en bättre text. Inte heller idag fick några av de välkända artisterna sjunga om. Mickey fick nog gå vidare bara för att få ett övningstillfälle till. Som avslutning fick publiken njuta av Caracolas trallvänliga och smittsamma låt, och de är i alla fall säkra på scenen.


Zweigbergk inledde omröstningen med att tala om:

- Det är ändå ingen annan som tittar nu så det är bara ni som bryr er.

Verkligen skön kille!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback