I backspegeln: Genrep

Linköpingspubliken under det första publika genrepet var betydligt mer vakna och bättre än båda genrepspubliker i Västerås. Det var verkligen drag inne i arenan. Mest respons i form av applåder, jubel, en och annan busvissling samt viftande ljusstavar fick de kända namnen. Såväl BWO:s som Huskic och Caracolas pyroteknik gav förstås en del gensvar, men det var BWO och Caracola som ändå gick bäst hem av de tre. För Mickey var intresset annars ganska svalt. Ainbusk verkade inte riktigt vara i form men Patrik fick rätt omgående stort gensvar av taktfast handklapp när de började.
 
Nour var väl inte helt lysande där hon stod och snackade med artisterna. Jag fattade inte det hon yrade med Ainbusk om och med Eskobar blev det platt fall. Eskobar själva såg lite ut som frågetecken de också när Nour överlät till de att "säga något själva". Okeeeej...?

Berghagen kom också tillbaka, det vill säga efter att Morgan hittat till Luuks dator och satt och läste hans mail. Berghagen vill tydligen fortfarande ha revansch, vilket inte fungerar så bra än. Men bli inte förvånade om Berghagen dyker upp i någon stad och gör sin låt som ett extranummer, det känns som att det är dithän det lutar i alla fall.

Björn tycker jag inte heller var så bra idag men den biten som faktiskt var riktigt rolig, den kommer inte ni få se i TV-rutan sen. Björn kommer att sjunga en kärlekssång men får inte det än så istället drog han ståupp-skämt om LInköping och dess dialekt. Superkul!

De som gick vidare idag var Ainbusk och Frida Feat. Headline, men så kommer det definitivt inte se ut på lördag kväll.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback