En liten sammanfattning över resten av dagen

Nu vet jag vad en bärbar dator är. Det är en platt liten dator som är tillräckligt lätt för att bära upp och nedför trapporna så fort man ska förflytta sig. Vilket denna har gjort några gånger idag.

Frånsett förmiddagens repetitioner var det även presskonferens. Michailoff var det ganska lugnt runt. Han satt mest och småtjattrade så jag passade på att prata lite med honom för att han inte skulle känna sig utanför. Man är väl vänlig och social... ;) Amy Diamond kunde jag ta senare. Förutom Amy pratade jag även med Velvet som ska släppa en ny skiva lite senare, april var en månad som nämndes.

Sedan var det ett break med lunch och efter det fortsatte det med repetitioner av bidragen 4-8. Själv satt jag oh skrev och försökte få något i mig i alla fall så det blev inga bilder förrän Michailoff stod på scenen. I hans låtstart ser jag ytterligare en likhet förutom "Sing for me". Andreas började ute i publiken i Gävle och Globen förra året - Michailoff börjar på den utstickande bron innan han hoppar över till själva scenen och sedan håller sig där.

Amy verkade väldigt säker trots sin unga ålder och gör den bra, tillsammans med hennes kör/dansare.

image8

Suzzie såg ut att tycka att det var ett jobb villet som helst under dagens fotosession men när hon väl står på scenen ser hon lite piggare och gladare ut. der tycker jag märks särskilt väl när kören bakom henne kommer fram och gör Suzzie sällskap mot slutet av låten.

Sjögrens låt kommer tydligen innehålla viftande palmblad och när vi såg kläderna så ska det tydligen också gå under temat blad och fjädrar. Och med tanke på att herr Zweigbergk stod och dansade litegrann till denna låt så bör det väl kunna kallas dansbandslåt?

Nu blir det lugnt ett litet tag innan kvällens fest.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback