BWO siktar högt

Så har denna dags repetitioner börjat. Vi har kommit två bidrag in på startfältet och först ut var BWO med "Lay your love on me". De började i "vardagsrummet" till höger på scenen. Martin agerar ledsångare och är den som rör sig över hela scenen i stort sett medan Bard står och spelar laptop. Ni kommr även få åtnjuta lite robotdans av kören.


BWO har en hiss som Martin, efter att ha sprungit över bron till den högre delen av scenen och tillbaka, hoppar in i mot slutet för att åka upp i den. Som enda säkerhet har han en ögla runt handleden som han även håller i sig i. När hissen sänks ner igen springer han tillbaka till den del av scenen där de började själva bidraget.


Det är första gången jag hör deras låt och tycker att den är okej, men inte mer. Den växte visserligen lite under sista genomgången men det finns låtar som är bättre. Apropa sista gången... Det kommer blii pyro med utgångspunkt från hissen men dessa saker sa för dagen "poff, poff, poff" varpå henrik efteråt berättade att de får kolla på det eftersom det var väldigt fånigt pyro.


Kläderna blev jag inte helt klok på. Det var en silverjacka och något svart som liknar en tyllkjol eller dyligt. Ska bli väldigt spännande att se imorgon hur de ser ut. Bards utstyrsel fick vi över huvud taget inte se idag.

image49


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback