Räkna inte bort balladerna i år!

Heat Uno & Irma - Sonja:
Unos och Irmas låt är såå skön! Avslutade med den tre gånger på raken klockan 3.30 en natt innan jag gick till sängs. Låter det avigt? SÅ var det i alla fall. I Helsingfors tror jag däremot inte att den kommer stå sig så bra. Sonja å sin sida börjar segt men har en väldigt fin refräng i en låt som ger Shirley Clamp-deja vu. Kan fläkten hjälpa henne?

Heat Nanne - Magnus Uggla:
Här möter de stora veteranerna varandra, och det här är kanske den svåraste delen att veta åt vilket håll det drar. Nanne är väldigt populär men har å andra sidan ingen stark låt alls i år. Dessutom upprepar hon "aha" ofta i låten, vilket känns som utfyllnad i en annars svag låt. Nanne har definitivt haft bättre låtar. Magnus Uggla har en betydligt starkare låt och en väldigt fräck koreografi. Är det körens mest spektakulära framträdande någonsin i MF? Marschsteg, dra undan kappan synkroniserat, visa benen, göra honnör och kasta av sig kapporna samt låta Uggla springa slalom mellan de, det är hur som helst väldigt magnifikt. Att de aldrig krockade under repetitionerna i Gävle? Med tanke på låtarnas kvalitet borde Magnus Uggla slå Nanne.

I slutändan så tror jag det kommer stå mellan Sonja och Uggla till Globen, och i så fall får vi väl hoppas att Sonja tar den sista finalbiljetten så att vi slipper reta upp halva Polen i Eurovision Song Contest sedan, även om Ugglas låt är mer fartfylld och läcker.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback