Live forever

Det sjöng Magnus carlsson i hopp om att  ta sig ända fram till finalen i Globen, utan att lyckas. Leva för evigt är definitivt inte något som en dator gör. Den som används till att skriva detta just nu har trilskats hela kvällen sedan jag kom hem från några timmars inhoppshjälp på Cityradion 102,7. Datorn riskerar snart att hjärntvättas med ett enkelt kommando, och ordet "Format" ingår i det...

Dock resulterade det i en kul upptäckt. Jag snubblade över en bild på nätet, med Magnus Uggla som håller upp Melodifestivalklubbens egenupptryckta T-shirt med texten "Jag är ett schlagerfreak" på framsidan. En T-shirt som tre av oss från klubben gav honom under lördagens presskonferens, då han gått vidare till andra chansen. Dock tog det bara 4 sekunder (om ens det) efter det att han fått T-shirten och poserade med den framför sig innan det var fler än en kamera som ville föreviga händelsen med en bild. Journalister har tydligen också öron. ;)

http://www.starlounge.com/article.cfm?articleID=2978&picture=3

Vill ni veta vad det står på baksidan? Jo, "Det är du också... Erkänn!!!" följt av vår hemsidesadress. Adressen kan ni för övrigt hitta till höger här på sidan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback