Startskott i palatset

Efter ett besök på stan och i själva Melodipalatset på stortorget tidgare idag så kan konstateras att det börjar närma sig de stora dagarna. På alla bussar sitter, istället för Brynäsflaggor de dagar det är hemmamatcher, vita flaggor med Melodifestival-loggan på. Att piffa upp bussarna så gör en hel del eftersom de syns ganska ofta och ser nästan stolta ut där de åker förbi. Om nu bussar kan vara stolta...

I själva Melodifestivalpalatset  höll Leif Eriksson från P4 Gävleborg invigningstal klockan 14.00, och därefter var det ett kort besök av Emilè Azar som trots mycket att göra lyckades ta sig dit för att sjunga lite på Carolas "Främling. Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson var också där och intervjuade vår lokala låtskrivartrio Forsberg-Sjöberg-Wastesson. Det pratades naturligtvis ganska mycket om att skriva låtar, men även litegrann om styling av Emilè. Med glimten i ögat hoppades Babsan på att Lennart inte var den som stylade Emilè med tanke på hans egna klädval.

Caroline af Ugglas berättade också en hel del. Någon extra livlig efterfest lär det nog inte bli för hennes del då hon ska få en liten om ett tag. Senare på kvällen uppträdde enligt programmet Linda Bengtzing och Caracola, men eftersom mitt stora äventyr börjar imorgon fick de stå över. Mer om det äventyret lär ni få läsa ganska snart.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback