Snart börjar festen

Imorgon börjar festligheterna på stan, med underhållning av olika slag och skivsignering. Bland annat ska Caroline af Ugglas, som går ut som nummer fyra på lördag, signera skivor. Senare på kvällen kommer Linda Bengtzing. Då hoppas jag på att schlagerstämningen ska bli betydligt hetare här i stan.

Idag syntes nämligen inte så mycket av vad som komma skall om bara några få dagar, åtminstone inte längs Södra kungsgatan. Dock ökade schlagerstämningen litegrann på P4 Gävleborg idag när jag och en vän pratade Melodifestivalklubben och melodifestivalen med programledaren Mikael Sanner. Med tanke på väglaget och ovädret som har skapat så mycket kaos på vägarna så kunde inte Mikael hålla sig för skratt när han frågade hur jag tagit mig dit och fick svaret "Jag cyklade". Återstår att se hur det går för alla turister att ta sig hit framöver.

Som avslutning en fråga som flera har ställt sig: Varför är Nordmans "Vandraren" en av de fem låtarna som rådhusets klockspel spelar? Den låten har inte ens varit med i Melodifestivalen. Den låt han deltog med 2005 är "Ödet var min väg".

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback