Sanna och Sarah två ess i att festa

Som avslutning på Melodifestivalveckan i Gävle var det förstås efterfest och den kom jag till runt 23.30. Där inne var det verkligen trångt men vad gör det? Dock var det ett ganska litet dansgolv - trodde faktiskt det skulle vara större. På buffébordet låg lite av varje och i baren fanns dricka till.

Under kvällen så kunde jag konstatera att Sanna Nielsen gillar att dansa samt att hon var överallt! Vet inte hur många gånger jag mötte henne...
Vi hjälpte en irländare som av en ren lyckohändelse bokat in sig på schlagerhotellet och hade sett festivalen på TV. Han beskrev den artist som han tyckte varit bäst och önskade träffa, en lång tjej med långt ljust hår. Inga problem, Sanna stod vid baren och plåtades gärna med irländaren. När hon fick höra hans hemland sa hon:
- Jaså?? Vad kul.
 
Christer Lindarw syntes också lite då och då, men mest på språng vad jag kunde se, eller ståendes vid buffébordet och prata.

Sarah Dawn Finer stod och dansade på stolen vid ett tillfälle. Som tur är var det ingen hög, ranglig barstol utan en lägre stol. Givetvis blev hon omringad av kameror, men inte gjorde det henne något.

Enligt rykten så ska efterfeten i Göteborg ha bestått av väldigt lite schlagermusik, men här var det nästan uteslutande det, så det var väldigt bra DJ:sar! Bland annat hördes magnus Carlssons "Live forever" och After darks "(åh) när ni tar saken i egna händer" skrålas ut i högtalarna. Enda tråkiga med efterfesten var att den satte punkt för den roligaste veckan i livet hittills, men det var troligtvis inte den sista gången jag är med om något sådant.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback